Pietre sofisticate si design spectaculos la Magazinul de Verighete

Totul despre verighete

Magazinul de Verighete detine o colectie impresionanta de bijuterii de cea mai buna calitate. Acestea sunt exclusiviste, sofisticate si au un design spectaculos. Suntem de 7 ani pe piata din Romania, iar in tot acest timp am inregistrat cresteri deosebite ale vanzarilor, multumita calitatii oferite.

Verighete cu diamante: cei 4C

Executam verighete la comanda, chiar si cu diamante. Diamantele folosite au certificat GIA si sunt de cea mai buna calitate, astfel incat sa indeplineasca toate standardele nationale si internationale, inclusiv a celor 4C.

Cei 4C sunt claritate, carate, taietura (cut) si culoare. In randurile care urmeaza vom discuta putin despre aceste aspecte, pentru ca dumneavoastra sa fiti in deplina cunostinta de cauza atunci cand cumparati verighete cu diamante de pe Magazinul de Verighete.

Culoarea: ca o prisma, un diamant poate imparti lumina intr-un spectru de culori. Acestea actioneaza ca un filtru, iar mai putina culoare inseamna o calitate mai buna a diamantului.

Claritatea: aceasta masoara numarul si gradul de incluziuni pe care le are un diamant. Acestea sunt mici imperfectiuni ce, uneori, pot fi vazute cu ochiul liber. Cu cat acestea sunt mai mici sau nu exista, cu atat diamantul primeste o nota mai mare din acest punct de vedere.

Taietura (Cut): transformarea diamantelor din forma initiala in cea de piatra pretioasa, asa cum suntem obisnuiti sa le vedem, necesita foarte multa munca. Taietura masoara calitatile reflexive ale diamantului.

Carate: aceasta caracteristica masoara greutatea unui diamant, nu dimensiunea acestuia. Dimensiunea este masurata in milimetri, in timp ce caratele unui diamant ii masoara gramajul. Nu trebuie sa confundati caratele diamantului cu karatele aurului, care masoara puritatea aurului.

Bijuterii la comanda

Daca nu ati gasit inca verighetele care sa va placa cu adevarat, mai aveti o solutie: sa le faceti la comanda. Bijuteriile facute de catre noi sunt deosebite, iar cei care le executa o fac cu rabdare, pasiune si loialitate fata de procesul corect de realizare. Avem multi ani de realizare de bijuterii in spate, astfel incat putem indeplini – multumita experientei – chiar si dorintele celor mai pretentiosi clienti ai nostri.

Facem si verighete cu diamante la comanda. Acestea sunt deosebite si realizate cu multa migala, in asa fel incat sa indeplineasca standardele cele mai inalte. Atentia la detalii a bijutierilor este sporita, iar slefuirea este impecabila.

Aurul alb ramane alb pentru mult timp

De obicei, aurului alb i se da culoarea prin aplicarea rodiului. Acesta se β€žia” de pe bijuterie in timp, lasand la vedere cuoarea galbena a aurului. Noi nu folosim aceasta metoda, astfel incat bijuteriile noastre raman albe pentru mult, mult timp. Folosim argint fin si aliaje moderne. Nu folosim nichel, deoarece acesta poate provoca alergii clientilor nostri, pe care nu ni le dorim.

Daca am reusit sa iti trezim atentia si iti doresti verighete la comanda sau verighete din aur cu diamant, nu ezita sa apelezi la noi pentru aceasta achizitie. Alatura-te lungei liste de clienti fericiti pe care ii avem si recomanda-ne prietenilor si cunostintelor tale pentru a ii ajuta sa isi gaseasca bijuteria potrivita.

This entry was posted in Diverse, Stiri. Bookmark the permalink.