Probleme comune in micropigmentare si cum se pot evita

Micropigmentarea sprancenelor este una dintre cele mai inovative metode de infrumusetare, de a economisi banii pe machiaj pe termen lung si de a iti elibera zilnic timpul. De asemeni, acesta ajuta la cladirea increderii in sine. Metoda de a avea sprancene superbe este sa stii de ce sa te feresti si ce probleme comune poti intalni.

Micropigmentare: activitati

Exista o serie de activitati de care sa te feresti pentru o perioada de minim o saptamana, cel mai bine doua, dupa procedura de micropigmentare. Acestea includ activitatile care au ca rezultat transpiratia precum sportul, sauna sau mastile faciale. De asemeni, ar trebui sa te feresti de soarele direct si sa mergi la saloanele de bronzat, pentru aceeasi perioada de timp.

Micropigmentare: tratamentele pentru piele

Cei care au un exces de sebuum al pielii nu vor reusi sa retina atat de bine pigmentii precum cei care nu au. Daca folosesti creme pentru piele care contin ingrediente active, ar putea afecta pielea si aceasta sa nu retina, iarasi, pigmentul. Cel mai bine este sa eviti sa le folosesti, in special in zona sprancenelor.

Micropigmentare: alte probleme comune

Un adevarat specialist nu va lucra cu tine pentru crearea unei micropigmentare a sprancenelor, daca esti gravida sau alaptezi. Asta pentru ca pielea produce in aceste perioade mai mult sebuum, iar rezultatul va fi unul foarte slab.

Este perfect normal sa sangerezi putin atunci cand se face procedura de micropigmentare a sprancenelor. Totusi, daca ai o problema de sanatate care cauzeaza o sangerare excesiva sau acre necesita medicamente care au drept efect subtierea sangelui, pigmentul va fi impins la suprafata foarte repede.

Un cosmetician precaut si profesionist va sti aceste lucruri si te va intreba despre ele, astfel incat sa nu existe probleme. Daca suferi de aceste conditii, va trebui sa te refuze si, cel mai probabil, sa iti recomande un machiaj clasic al sprancenelor, pana cand ele nu vor mai exista.

Iritatia si roseata care apar dupa ce tratamentul de micropigmentare a fost facut sunt absolut normale, asa ca nu ar trebui sa te ingrijoreze. De asemeni, culoarea initiala nu va fi ca cea pe care ti-ai dorit-o, ci un pic mai inchisa. Aceasta se va deschide in urmatoarele zile efectuarii procedurii de micropigmentare a sprancenelor si va ajunge la nuanta dorita. Adreseaza-te cosmeticienei pentru orice nelamurire ai avea si nu ezita sa ii spui toate problemele de sanatate despre care te intreaba.

This entry was posted in Diverse and tagged , , , . Bookmark the permalink.